Vail Valley Residence


Projekt: CCY Architects

https://i0.wp.com/worldhousedesign.com/wp-content/uploads/2009/11/Vail-Valley-Residence-in-Avon-Colorado-1.jpg

vv2

https://i2.wp.com/worldhousedesign.com/wp-content/uploads/2009/11/Brick-House-Design-with-Watercourse-by-CCY-Architects-4.jpg

https://i2.wp.com/worldhousedesign.com/wp-content/uploads/2009/11/Brick-House-Design-with-Watercourse-by-CCY-Architects-3.jpg

Reklamy

2 odpowiedzi na “Vail Valley Residence”

  1. Na pierwszy rzut oka fajne, na drugi rzut okiem – już mniej fajne. Nie wydaje Ci się, że przegadali trochę? Tyle płaszczyzn… Szczególnie, że kamień kojarzy się z czymś o nieco prostszej bryle.

    1. Owszem przesadzili trochę, bo najlepsze jest połączenie kamienia z – czymś jeszcze… Ale myślę też że chodziło o taki właśnie charakter domu, tradycyjnego, nieco górskiego 🙂

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google

Komentujesz korzystając z konta Google. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Połączenie z %s